Sammie stelt zich voor

Hallootjes allemaal,

Ik ben Sammie en sinds twee weken woon ik bij Sietske. Ik ben een handpop en Sietske kan mij tot leven laten komen. Sietske en ik moeten elkaar nu nog een beetje leren kennen maar we zijn al echt vriendjes aan het worden. Als we elkaar goed hebben leren kennen mag ik Sietske gaan helpen met het coachen van kinderen. Da’s wel een moeilijk woord hoor, coachen. Maar eigenlijk bedoelt Sietske gewoon dat ze kindjes helpt om zich weer fijn te voelen en ik mag haar mee gaan helpen. Gaaf is dat hè?

Maar goed, eerst moeten we elkaar dus goed leren kennen. We spelen elke dag samen en ook de kinderen van Sietske spelen vaak met mij. Ik mag ook lekker overal mee naar toe. Ik ben al mee geweest naar de manege en ik ben ook al op visite geweest bij de papa en mama van Sietske. Zo maak ik veel avonturen mee en daar mag ik van Sietske over schrijven op haar site. Dat vind ik leuk. Ik houd van schrijven en van vertellen. Hopelijk vinden jullie het leuk om over mijn avonturen te lezen.

Zondag mocht ik mee naar Bladel en toen we daar waren begon het heeeeeel hard te sneeuwen. Is er bij jullie ook zoveel sneeuw gevallen?
Ik vind sneeuw heel erg mooi, maar ook wel koud. Ik heb even buiten in de tuin gespeeld maar ik ben maar weer snel naar binnen gegaan want mijn voetjes bevroren bijna. Gelukkig mocht ik een sjaal lenen. Sietske moet maar snel een dikke jas voor me kopen want met alleen een vestje aan was het echt veel te koud. ‘s Middags hebben de kinderen van Sietske thuis nog grote sneeuwpoppen gemaakt in de tuin. Jammer genoeg is de sneeuw al weer bijna weg. Achter in de tuin staan alleen nog twee restjes van de sneeuwpoppen. Ik zou het wel leuk vinden als er met Kerstmis weer nieuwe sneeuw valt, misschien mag ik dan wel mee op de slee. dat lijkt me nog eens gaaf. Hebben jullie ook nog leuke sneeuw-avonturen meegemaakt? Ik ben heel erg benieuwd.

Nou ik ga weer afsluiten voor vandaag. Tot de volgende keer!!!

Geef een reactie